Bedrijf
Distributie
Brandstoffen
Prijzen
 
Opslagtanks
Bestellen
Contact
Links
 
 

WEGENS NIEUWE REGELGEVING

IVM DE OFFICIELE PRIJZEN IS HET ONMOGELIJK

OM ONZE PRIJZEN HIER VERDER TE PUBLICEREN.

BEL ONS VOOR DE JUISTE DAGPRIJS

 
www.pelletfactory.be
NIEUW
Vanaf nu verkopen wij zelf houtpellets !
 
 
 

Tankstation

Ons tankstation vindt u in de industriezone "Pullaar" te Ruisbroek. U vindt er alle benzinesoorten, diesel (ook met hoogdebietpompen van 80 l/min), lamppetroleum, rode gasolie, LPG, ADBLUE en DIESELMAX.

Het gloednieuwe complex werd geopend in november 2000 en was toen al milieutechnisch één van de meest vooruitstrevende stations in de regio, uitgerust met een gas-recuperatie system. Hierdoor wordt de reukhinder en uitstoot van benzeen-dampen bij het tanken terug opgezogen en in de ondergrondse tank opgeslagen.
Tankstation
   
In onze uitgebreide shop wordt u met de glimlach bediend door Christine en Leen.

U vindt er o.a. sigaretten, frisdrank, snoepgoed, oliën, overvulbeveiligingssystemen, antivries, autobenodigdheden, telefoonkaarten, broodjes, koffie, enz...

Tevens beschikken wij over een eigen tankkaartsysteem waarmee u voordelig kunt tanken en op het einde van de maand krijgt u een factuur met in detail alle tankbewegingen die er in de afgelopen maand gebeurd zijn. Ook voor bedrijven is dit de ideale manier om een goed overzicht te hebben van de brandstofkosten.
   
U kan bij ons ook terecht om uw wagen te reinigen. De self car-wash is voorzien van de nieuwste technologie en dankzij de "omgekeerde osmose" -waterbehandeling hoeft u uw wagen niet meer af te zemen.

U zal zien dat er na het opdrogen geen aflopen of witte vlekjes achterblijven op uw lakwerk. Na de wasbeurt kunt u ook het interieur een beurt geven met onze krachtige stofzuigers.

En als uw banden nog wat
lucht nodig hebben, dan staat onze bandenblazer binnen handbereik.
 
   
 
Welkom